Villkor


                   BESTÄLL PÅ FLISEBENT.DK


Har du ej fått bekräftelse på din beställning? kolla din skräppost eller kontakta oss.

Priser

Alla priser anges i SEK och är inklusive moms.

Betalning

Bankgironummer: 716-6333 Swedbank. Betala efter att köpet är slutfört. Ange ordernummer som kommentar. Varan skickas efter vi mottagit betalningen.  

Faktura: mot en avgift om 29:- betaltid 14 dagar. Fakturan skickas separat till angiven mail. Vid fakturabetalning lägg till faktura som en produkt i butiken och gå igenom hela beställningen som om betalning skulle göras med bankgiro men vi ser att faktura är valt. Ange personnummer i kommentarsfältet. Vid försenad betalning skickas en lagstadgad påminnelseavgift á 60:- och dröjsmålsränta 8%.

Swish: Du kan även välja att swisha 0736163616.

Kortbetalning: Välj att enkelt betala med kort i kassan. Tjänsten är via Stripe.

Frakt & Leverans

Varorna skickas inom 1-2 dagar.

Alla priser i butiken är inklusive frakt då Fix-A-Floor reparationslim är med i beställning. Vid köp av endast tillbehör tillkommer en fraktkostnad om 59:-

Personuppgifter

Vid val utav fakturaköp behöver personnummer anges. Detta registreras hos oss men vi följer personuppgiftslagen (PUL). Dessa uppgifter lämnas aldrig till tredje part.


Returer

Enligt distansavtalslagen har du som konsument rätt till retur utan att behöva ange anledning så länge varorna är felfria och ej använda. Detta returneras snarast men senast 14 dagar efter du mottagit varan.
Köparen står för returfrakten.