F: Funkar Fix-A-Floor ihop med värmegolv?  S: Ja, ha värmen avstängd innan, under tiden du applicerar limmet och 48 timmar efteråt.

F: Funkar Fix-A-Floor endast till små ytor eller kan man använda det till hela golv?  S: Fix-A-Floor fungerar till både stora som små ytor! till att renovera & laga klinker, sten, skiffer och även knarrande trägolv.

F: Kan Fix-A-Floor användas ute?  S: Absolut den funkar både inomhus och utomhus. Se bara till att inte Fix-A-Floor utsätts för frost innan den härdat färdigt.

F: Kan Fix-A-Floor användas i dusch eller pool?  S: Nej vid extrem påfrestning utav fukt rekommenderas inte denna produkt. Däremot kan det användas utanför duschzonen ifall man inte borrar hål i tätskiktet!

F: Är Fix-A-Floor säkert att använda? S: Ja, Fix-A-Floor är giftfritt, inte brandfarligt och är miljövänligt eftersom det är vattenbaserat.

F: Kan Fix-A-Floor användas till trägolv?  S: Absolut, det funkar utmärkt till knarrande trägolv och även laminatgolv.

F: Kan jag använda Fix-A-Floor till att sätta fast en platta som är helt lös? S: Ja, lägg bara ut lim på golvet där plattan ska sitta, lägg dit plattan, ställ på tyngd och låt limmet torka i 24 timmar.

F: Måste man ställa tyngder över det lagade området? S: Det är inte nödvändigt men rekommenderas under härdningstiden

för att få ett så gott resultat som möjligt.

F: Måste det komma upp lim ur de andra borrade hålen?  S: Oftast kommer det upp lim i ett annat borrat hål Gör det inte det fortsätt fyll i ett annat hål. Limmet fortsätter ändå att vandra under golvet. ser du limmet stiga upp igen ur hålet fyller du! Försäkra dig om att du inte trycker ner spetsen i botten på golvet.

F: Hur lång är hållbarhetstiden på Fix-A-Floor?  S: Hållbarheten på en oöppnad tub är minst 3 år. men då skall den aldrig utsatts för frost.

F: Varför är limmet klumpigt och flyter dåligt? S: Det har utsatts för frost, se till att byt ut limmet.